Κυτταριτιδα

Ο εφιαλτης που στοιχειωνει τα καλοκαιρινα ονειρα των γυναικων...

ΟΧΙ δεν ειναι η εφορια

ΟΧΙ δεν ειναι το κερατο

ΟΧΙ δεν ειναι καν η τροφικη δηλητηριαση

ΑΛΛΑ ειναι η κυτταριτιδα!!!

Εχετε δοκιμασει κατι που να κανει δουλεια?? υπαρχει καμια κρεμα εκει εξω που τουλαχιστον να μυριζει ωραια???

Εγω αυτον τον καιρο χρησιμοποιω το dove perfect curves! Μυριζει καπως, δλδ δεν εχει την ωραια μυρωδια που μας εχει συνηθισει το Dove. Απορροφαται αμεσως και δεν αφηνει καταλοιπα περαν της λιγο ιδιομορφης μυρωδιας, που ενω δεν θα την ελεγες δυσαρεστη δεν θα την ελεγες και μυρωδατη..... προς το παρον αλλαγη και καλυτερευση δεν εχω δει, αλλα το χρησιμοποιω μονο 3 μερες και αυτο οχι οπως λεει , δλδ πρωι βραδυ, αλλα μονο μια φορα την ημερα! περιμενω τις δικες σας προτασεις και κριτικες!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Boufla, γεια χαρά!

Ούσα αδαής σε θέματα blogging, δε μπόρεσα να βρω άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί σου, παρά μόνο μέσω ενός σχολίου στο blog σου. Με συγχωρείς που η ερώτησή μου είναι άσχετη με τη συγκεκριμένη δημοσίευσή σου!

Θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με μια συζήτηση στο be-politan (http://be-politan.own0.com/forum-f2/topic-t964-30.htm), όπου αναφέρεις ότι έκανες στο σπίτι ένα peeling με διάλυμα 35% γλυκολικού οξέος.

Καταρχήν, το διάλυμα από πού το προμηθεύτηκες; Μπορεί κανείς να το προμηθευτεί από φαρμακείο; Κατά δεύτερο, από όσο διάβασα η εμπειρία σου ήταν θετική - αντιμετώπισες κάποια προβλήματα αργότερα;

Έχεις γράψει κάποιο κείμενο σχετικά με την εμπειρία σου (διαδικασία, εντυπώσεις) σε κάποιο blog σου; Όπως είπα και παραπάνω, δεν έχω εμπειρία από blogging και δεν ξέρω πώς να ψάξω στα κείμενά σου!

Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Pisteyeis pws an ayta ta proionta doulevane 8a yphrxane akoma gynaikes me kyttaritida?? :P


Mina

Ligo Ap Ola είπε...

anwnyme , tha kanw syntoma ena post sauto to blog panw stis erwtiseis pou mou ekanes!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου και πάλι, Boufla!

Θα περιμένω με ενδιαφέρον την απάντησή σου σχετικά με το γλυκολικό οξύ. Αν έχεις χρόνο, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω, όχι μόνο πού το βρίσκει κανείς, αλλά και πώς το χρησιμοποιεί, και γενικά την εντύπωσή σου από την εμπειρία.

Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι ξεκάθαρο, να τονίσω ότι εγώ άφησα το πρώτο σχόλιο, ρωτώντας για το γλυκολικό οξύ (το δεύτερο σχόλιο δεν προέρχεται από μένα).

Ευχαριστώ!