μπαζα , η νεα μοδα.

εχω βαρεθει να βλεπω μπαζα. τα απολυτα μπαζα.

καλα τωρα σοβαρα, ειναι ντυσιμο αυτο και στυλ για πρωι δευτερας?

πηγα για ψωνια σημερα στις σερρες. ρε παιδια.... ρε παιδια....

που τα βρισκουν αυτα που φορανε. πως βγαινουν ετσι εξω. σαν καραπουταναρες ειναι ολες.

και οι αλλες ειναι σαν λαθρομεταναστες.

εχω αηδιασει,ειλικρινα μονο η νεολαια ντυνεται ομορφα. μεχρι τα 17 ολα τα παιδια ειναι φυσιολογικοτατα. μετα τι σκατα παθαινουν?

που πας κυρα μου, πρωι πρωι με τα κοκκινα βαμμενα νυχια? εισαι σχεδον 50. και αντε αν ειχες ενα στυλ θα ελεγα κυρια. ομως εκεινα τα απαισια κακοφορμισμενα δαχτυλα που τα εχεις στενεψει σε μια πλατφορμα 2 νουμερα μικροτερη και πεταγονται σαν εγκλεισμενοι σε κτιριο που πηρε φωτια απο τα παραθυρα, ΔΕΝ ειναι ομορφα!

βαλε ενα φλατ καλη μου κυρια, ενα ορθοπεδικο παπουτσι.για ψωνια πας, με την κορη σου.....ωχ ωχ ωχ

αμ η αλλη με τα γκλαντιατορ πεδιλα με το δεκαποντο τακουνι πρωι πρωι και κυριε ελεησον απο μεσα καλτσον. κανει 40 βαθμους κοπελια!!!! 40!!!! αν θες να βαλεις καλσον , βαλε μπαλαρινα, να μην φαινεται ουυααααα! δεν τις αντεχω αλλο.

αμ η αλλη μερα μεσημερι μαλλι κομμωτηριου, βαψιμο σοβας, παει για καφε με το αξεσουαρ κινητο κολλημενο στο αυτι με το χαιμαλι του να χτυπαει ντραν ντρουν καθως βολταρει ανεμελη με το κολλητο τζιν της και την μπλουζα που γραφει επανω με κεφαλαια γραμματα χρυσα την φιρμα. ισα μωρη χαμουρα...ποια νομιζεις οτι εισαι....


ολες οι σερραιες ειναι μπαζα. χαιρομαι που δεν ειμαι αντρας. τελος

Η κυρια μπουφιδου

μια κοπελα.... μου λεει τα ερωτικα της.

και προσπαθω να απαντησω σοβαρα...ωσπου μου λεει ασε δεν ταιριαζουμε. ειναι καρκινος.

χμμμμμ


τι να πω τωρα εγω?

Ισως μεσα στην θολουρα τους ....

να εχουν ενα μικρο δικιο. Οντως εχω παραμελησει το μπλογκ μου και ενω ειχα πει οτι θα ασχοληθω σοβαρα μαυτο, το αφησα και ετσι ουτε αναγνωστες εχει , ουτε ανανεωνεται συχνα. Θα μου πεις, εγω εχω δουλεια, φιλους, σχεση, εκτος ιντερνετ και δεν προλαβαινω....οχι σαν μερικους αλλους που κρατιουνται στην ζωη μεσα απο τα μπλογκς τους γιατι στην πραγματικη ζωη τους εχουν παρει πρεφα και τους εχουν κανει ολοι μακρια.

Ομως αυτα τα παρασιτα , αυτα τα ανθρωπινα υποπλασματα μου κινησαν το ενδιαφερον! καιρος λοιπον να ασχοληθω και με το μπλογκ μου λιγο, καιρος να βαλω σε κινηση τους τροχους για καποιους στοχους που ειχα θεσει.

τελικα ολοι οι ανθρωποι στην γη ειναι χρησιμοι για κατι, σκοπος ειναι να βρεις εγκαιρως για το τι ειναι χρησιμοι.

το τραγουδι της ημερας

Τις τελευταιες μερες με απασχολει ενα συγκεκριμενο ατομο και θα του κανω την χαρη να του αφιερωσω ενα τραγουδακι!