extensions

This is me with my new hair extensions!!! what do you think??

toleriane-LaRochePosay review

Η αποψη μου για ενα προιον που πωλειται στα φαρμακεια στην σειρα μακιγιαζ της La Roche Posay!

what is your opinion on makeup?

Διαφοροι προβληματισμοι μου γυρω απο το μακιγιαζ! Περιμενω τις αποψεις σας!!!!

introduction to my channel on youtube

Βιντεακι που σας καλοσωριζω στο καναλι μου στο utube!

Sexy, Classy Everyday Makeup!

Ενα ωραια βιντεακι για να πετυχετε ενα καθημερινο μακιγιαζ. Νομιζω οτι η κοπελα ειναι πολυ συμπαθητικη, και προσφερει πρακτικες συμβουλες. Θα βαλω κι αλλα βιντεακια που μου αρεσουν σε σχεση με το μακιγιαζ.

Χημικο Πιλινγκ

Ελαχιστες γυναικες μπορουν να πουνε με σιγουρια οτι το δερμα τους ειναι αψεγαδιαστο. Ολες εχουμε μια μικροατελεια σε καποιο σημειο του προσωπου μας που θα θελαμε να διορθωσουμε. Οταν αυτη η ατελεια αφορα την υφη η την εμφανιση του δερματος, και οχι καποια χαρακτηριστικα του προσωπου , τοτε η συγχρονη δερματολογια εχει πολλες λυσεις να προσφερει.

Σε αυτο το ποστ, θα επικεντρωθουμε στο χημικο πιλινγκ. Το χημικο πιλινγκ ειναι μια μεθοδος απολεπισης της εξωτερικης στοιβαδας της επιδερμιδας, με χημικα μεσα, δλδ με διαφορα οξεα, διαφορετικης εντασης και αποτελεσματος καθε φορα. Ουσιαστικα προκειται για ενα εγκαυμα της επιδερμιδας μικρου βαθμου που αφαιρει κατα την αναπλαση του δερματος τα προβληματικα σημεια , πχ αποχρωματισμους, ρυτιδες, ουλες, σημαδια απο σπυρακια και κανει την επιδερμιδα πιο λαμπερη.

Τα χημικα πιλινγκ γινονται στην αισθητικο η για μεγαλυτερης εντασης στον δερματολογο. Καλο θα ηταν πριν επιχειρησουμε το οτιδηποτε να παμε στον δερματολογο μας για να μας συμβουλεψει για το καλυτερο για το δερμα μας.

Προμηθευτηκα 70% γλυκολικο οξυ απο το φαρμακειο, δεν ξερω αν επιτρεπεται η πωληση, αλλα φανταζομαι πως δεν υπαρχει προβλημα. Η τιμη του ειναι πολυ χαμηλη. Το αραιωσα με νερο για να πετυχω 10% συγκεντρωση, και αφου επλυνα το προσωπο μου, το εφαρμοσας με ενα βαμβακι και το κρατησα για 10 λεπτακια. Ενιωσα ενα ελφρυ καψιμο και οταν το ξεπλυνα, ειχε μια κοκκινιλα. Την αλλη μερα το πρωι ισως το δερμα μου να τραβουσε περισσοτερο αλλα ειχε μια αισθητη λαμψη. το επανελαβα μετα απο μια εβδομαδα, ειδα παλι μια λαμψη αλλα τπτ παραπανω. Φυσικα δεν χρησιμοποιησα καθολου μεγαλη συγκεντρωση γλυκολικου οξεος, και δεν εσπρωξα την επιδερμιδα μου στα ορια καθως δεν ειχα και ιδιαιτερο προβλημα.

Για οτι ερωτησεις και αποριες εχετε,περιμενω τα σχολια σας για να απαντησω.!

φιλουδια!