Κυτταριτιδα

Ο εφιαλτης που στοιχειωνει τα καλοκαιρινα ονειρα των γυναικων...

ΟΧΙ δεν ειναι η εφορια

ΟΧΙ δεν ειναι το κερατο

ΟΧΙ δεν ειναι καν η τροφικη δηλητηριαση

ΑΛΛΑ ειναι η κυτταριτιδα!!!

Εχετε δοκιμασει κατι που να κανει δουλεια?? υπαρχει καμια κρεμα εκει εξω που τουλαχιστον να μυριζει ωραια???

Εγω αυτον τον καιρο χρησιμοποιω το dove perfect curves! Μυριζει καπως, δλδ δεν εχει την ωραια μυρωδια που μας εχει συνηθισει το Dove. Απορροφαται αμεσως και δεν αφηνει καταλοιπα περαν της λιγο ιδιομορφης μυρωδιας, που ενω δεν θα την ελεγες δυσαρεστη δεν θα την ελεγες και μυρωδατη..... προς το παρον αλλαγη και καλυτερευση δεν εχω δει, αλλα το χρησιμοποιω μονο 3 μερες και αυτο οχι οπως λεει , δλδ πρωι βραδυ, αλλα μονο μια φορα την ημερα! περιμενω τις δικες σας προτασεις και κριτικες!

Fissan Bagnetto

Οταν πριν απο λιγες μερες τελειωσε το τζελ καθαρισμου προσωπου που χρησιμοποιω αποφασισα να αγορασω κατι διαφορετικο. Πηρα το Fissan Baby Bagnetto. Κοστιζει κοντα στα 8 ευρω για την συσκευασια των 500 ml. Πολυ φθηνο δλδ σε σχεση με τα αλλα καλλυντικης φυσεως καθαριστικα.

Καθαριζει αρκετα καλα το μακιγιαζ και την βρωμια , ισως δεν ειναι τοσο δυνατο οσο μερικα αλλα που εχω κατα καιρους χρησιμοποιησει αλλα δεν αφηνει και το δερμα μου στεγνο και να τραβαει. Μυριζει πολυ ωραια, μωρουδιακα και μπορει να χρησιμοποιηθει παντου, στο ντουζ, σαν σαμπουαν, σαν καθαριστικο προσωπου. Εχει αντλια , που το κανει πολυ ευχρηστο σε σημειο να σκεφτομαι οτι οταν τελειωσει, θα χρησιμοποιησω το μπουκαλι για κατι αλλο.

Μπορειτε να το βρειτε σε φαρμακεια και σουπερμαρκετ και το συνιστω ανεπιφυλακτα. Δεν βρηκα προσωπικα ουτε ενα μειονεκτημα.

Καλοκαιρακι...

Εφτασε και φετος το καλοκαιρι, η ζεστη.... και μαζι με το καλοκαιρι , εφτασε και μια περιεργη δυσφορια που νιωθω...

χωρις να ξερω το γιατι...

δεν θελω τπτ. Ουτε να δουλευω αλλα ουτε και να καθομαι...ουτε να μιλαω αλλα ουτε και να ακουω.

Θελω να διαβασω κανενα βιβλιο και βαριεμαι απο την πρωτη λεξη!

Εχει κανεις να μου προτεινει τπτ????

Eurovision

Σκεφτομουν να γραψω ενα ποστ για την Eurovision αλλα με καλυψε ο Hackaday!

Οριστε το λινκ

http://hackaday-thema.blogspot.com/2009/05/no-7-sakis.html

Η γενια μας και η γενια τους

Χθες το βραδυ, καθως κοιτουσα φωτογραφιες στο Facebook, και τα σχολια που γινοταν σε καθε φωτογραφια, αντιληφθηκα οτι ισως η δικια μας γενια, των σημερινων 30αρηδων να εχει πολυ μεγαλο χασμα με την γενια των σημερινων εφηβων, ενω ουσιαστικα δεν μας χωριζουν και τοσα χρονια.

Η δικη μου γενια απο οσο θυμαμαι, δεν ηθελε ποτε να μεγαλωσει, μας αρεζε να ειμαστε εφηβοι, να ειμαστε ιδεολογοι, ροκαδες, επαναστατες, καλλιτεχνες.Μας αρεζε να ειμαστε παιδια, μας αρεζε να λεμε μαλακιες και να κανουμε μαλακιες, με το δικαιολογητικο οτι ειμαστε ακομα μικροι. Ειχαμε σεβασμο να το πω, παντως διαχωριζαμε την θεση μας απο τους μεγαλυτερους που απλα δεν θελαμε να ασχολουνται μαζι μας, εμεις μαζι τους κτλ. Θεωρουσαμε πως οταν θα ειμαστα 20 θα ειμαστε πολυ μεγαλοι και στα 25, θα ημασταν γεροι , η τουλαχιστον μεσηλικες.

Η νεα γενια, οσα παιδια εχω γνωρισει, θελει απεγνωσμενα να φερεται σαν να ειναι ηδη στα 30. Θελουν να κανουν σεξ, οχι για να ερωτευτουν αλλα για να εχουν εμπειριες, να ισιωνουν τα μαλλια τους με το σιδερο απο τα 14, να βγαινουν φωτογραφιες με γκλος και λιγο ρουζ για να εχουν φωτογενεια, ανταλλασουν κοπλιμεντα που θα ακουγες σε ενα κοσμικο κυκλο σε 40αρες γυναικες που πηγαν για καφε σε ενα καπιτονε σαλονι...... θελουν να φορανε πολυ σκια, να εχουν εντονα ματια και να μην μικροδειχνουν....

και πραγματικα ολη η υποθεση φανταζει γελοια. Οι 30αρες να ντυνονται και να φερονται σαν μπεμπεκες, υιοθετωντας χτενισματα, ντυσιματα, και στυλακια για να περνανε για 20αρες και οι 20αρες και οι 17αρες να λικνιζονται πανω σε δεκαποντα, με εντονο μακιγιαζ, μπας και βρουνε γκομενο 28αρη που να εχει εμπειριες για να κανουνε σεξ και να τις κυκλοφορησει.

Και αναρωτιεμαι, γιατι να μην φαινεσαι 30? γιατι πρεπει σωνει και καλα να μικροδειχνεις, ειδικα αν δεν εισαι παντρεμενη, γιατι πιο ευαλωτες σε αυτη τη νεα ταση ειναι οι ελευθερες, οι παντρεμενες αποκτανε ας το πουμε αλλο τουπε.... βλεποντας ενα ντοκυμαντερ για τη Natalie Wood, για οσους δεν γνωριζουν μια διασημη ηθοποιο που πεθανε σε ηλικια 43 χρονων, εβλεπα ενα κοριτσι απο τα 20 του να ντυνεται σαν 40αρα θα λεγαμε εμεις τωρα και αυτο τοτε να ειναι αποδεκτο. ψαχνοντας το πραγμα περαιτερω αντιληφθηκα οτι παλιοτερα απο τα 17 και μετα ολοι λιγο πολυ εμπαιναν στην φαση της ενηλικιωσης και αυτο φαινοταν και στο στυλ τους. Τωρα οι ανηλικοι μπορουν να φαινονται ενηλικες, και οι ενηλικες να φαινονται και να φερονται ως ανηλικα.

Γιατι προσπαθουμε ολοι απεγνωσμενα να μοιαζουμε στην χρυση ηλικια των 23? ποιος μας ειπε οτι αυτο ειναι το πιο ελκυστικο για τις γυναικες? γιατι θελουμε να ειμαστε ψευτικες και δεν τολμαμε να αποτυπωσουμε το δικο μας στυλ, την δικια μας προσωπικοτητα? γιατι ολες ψοφαμε για το κοπλιμεντο? γιατι εχουμε γινει τοσο ανασφαλεις που δεν μπορουμε να χαρουμε την καθε ηλικια?

και πως θα εξελιχθει αυτη η καινουρια γενια μικρομεγαλων? τι θα διεκδικησει? πως θα ενηλικιωθει? και πως θα ενταχθει στην κοινωνια μπεμπεκας που θα εχουμε εμεις δημιουργησει στο εντωμεταξυ?